VHZ Online

Het vaktijdschrift Van Horen Zeggen (VHZ) is sinds deze week openbaar online beschikbaar. Op www.vhz-online.nl kan iedereen informatie vinden over diagnostiek, onderwijs en zorg voor mensen met een auditieve of communicatieve beperking.

Het initiatief om de informatie uit het tijdschrift voortaan voor iedereen toegankelijk te maken op VHZ-online is afkomstig van de brancheorganisaties FENAC en Siméa. De redactie van VHZ-online zal in de komende maanden bijdragen uit vorige jaargangen van Van Horen Zeggen op de site gaan plaatsen. Daarnaast zal VHZ-online de komende jaren faciliteiten aan de website toevoegen zodat het zich kan ontwikkelen tot een kennisplatform waar professionals over en weer contact met elkaar kunnen hebben. Professionals worden snel op de hoogte gebracht van nieuwe artikelen en faciliteiten door zich in te schrijven voor een alert (‘Mijn VHZ’).

VHZ-online wil een brug slaan tussen (wetenschappelijk) onderzoek en de dagelijkse praktijk van professionals. Per januari 2018 zal het papieren tijdschrift Van Horen Zeggen niet meer verschijnen.