Inschrijving NVA-Wintervergadering 8 februari 2019 geopend

We starten de wintervergadering met een korte ALV. Relevante stukken zijn per mail toegestuurd aan alle leden en ook op onze website te vinden: u vindt de stukken hier.

Voor het inhoudelijke deel van deze dag hebben we als thema in de ochtend ‘Diagnostiek bij meertaligen; cultuursensitief werken’. Een breed thema, met aandacht voor (inter)culturele communicatie, de rol van tolken en diagnostiek. In de middag hebben we verschillende vrije voordrachten. Meer informatie vindt u in onze nieuwsbrief.
Nagekomen abstract Kimmy Snel vindt u hier

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, dan is aanmelden verplicht. Dat kan via onderstaande link:
https://nva-wintervergadering-2019.eventbrite.nl

NVA-leden melden zich voor een van drie opties, kies de juiste voor uzelf uit. Aanmelden is kosteloos voor NVA-leden. Als u zich heeft aangemeld (slechts 1 aanmelding per lid is mogelijk), krijgt u een bevestiging per email met een ticket. Wij vragen u uw ticket naar de bijeenkomst mee te nemen (een printje, maar digitaal op de smartphone kan ook).

De NVA wil een open vereniging zijn en heeft als doel de kennis zo breed mogelijk te verspreiden. Niet-leden zijn hartelijk welkom als gast. Ook gasten zijn verplicht zich aan te melden en betalen wel een bijdrage voor het bijwonen van deze dag.

Aanmelden door leden en gasten kan tot 4 februari 2019 23:59 uur. Daarna is de inschrijving gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *