U kunt zich aanmelden voor de NVA-Wintervergadering 2020

De Wintervergadering start met de ALV. In Nieuwsbrief 119 vindt u het programma voor de NVA Wintervergadering op 7 februari 2020. De Wintervergadering vindt plaats in de Jaarbeurs (MeetUP, Beatrixgebouw) in Utrecht. De Nieuwsbrief bevat tevens de agenda voor de algemene ledenvergadering (ALV) waarmee de bijeenkomst begint. De stukken voor de ALV zijn naar leden gemaild; financiële bijlagen zullen later op het ledengedeelte van de NVA-website verschijnen.

Graag aandacht voor een wisseling in het bestuur. Myrthe Hol zal na (ruim) 8 jaar afscheid nemen. Het bestuur stelt Dr. Louise Straatman kandidaat als Myrthes opvolger. Louise is eveneens KNO-arts en haar kandidatuur wordt door de KNO-vereniging ondersteund.

Na de ALV gaan we door met het inhoudelijke deel van deze dag. We hebben als thema in de ochtend ‘De oudere slechthorende’; in de middag zijn er verschillende vrije voordrachten.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, dan is aanmelden verplicht op https://tickets-wintervergadering-2020-en-alv.eventbrite.nl

Bijwonen is kosteloos voor NVA-leden. Als u zich heeft aangemeld (slechts 1 aanmelding per lid is mogelijk), krijgt u een bevestiging per e-mail met een ticket.

De NVA wil een open vereniging zijn en heeft als doel de kennis zo breed mogelijk te verspreiden. Niet-leden zijn hartelijk welkom als gast. Ook gasten zijn verplicht zich aan te melden. Zij betalen wel een bijdrage voor het bijwonen van deze dag.

 

Aanmelden door leden en gasten kan tot maandag 3 februari 2020 23:59 uur. Daarna is de inschrijving gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *