U kunt zich aanmelden voor de Najaarsvergadering van 29 september 2017

NVA Najaarsvergadering op 29 september 2017 in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht.

In het ochtendprogramma staat schoolaudiologie centraal. Over passend onderwijs, middelen voor technische ondersteuning, akoestiek in de klas en beleid voor schoolaudiologie. In het middagprogramma hebben we een gevarieerde serie vrije voordrachten. In de nieuwsbrief vindt u het volledige programma. Nagekomen bericht: de presentatie “Klinische evaluatie van de Baha SoundArc” wordt gegeven door Herman Kok (i.p.v. Martijn Agterberg).

Wilt u de najaarsvergadering bijwonen, dan is aanmelden verplicht. Dat kan via onderstaande link:

https://nva-najaarsvergadering-2017.eventbrite.nl

NVA-leden melden zich voor een van drie opties, kies de juiste voor uzelf uit. Aanmelden is kosteloos voor NVA-leden. Als u zich heeft aangemeld (slechts 1 aanmelding per lid is mogelijk), krijgt u een bevestiging per email met een ticket. Wij vragen u uw ticket naar de bijeenkomst mee te nemen (een printje, maar digitaal op de smartphone kan ook).

De NVA wil een open vereniging zijn en heeft als doel de kennis zo breed mogelijk te verspreiden. Niet-leden zijn hartelijk welkom als gast. Ook gasten zijn verplicht zich aan te melden en betalen wel een bijdrage voor het bijwonen van deze dag.

 

Aanmelden door leden en gasten kan tot maandag 25 september 2017 23:59 uur. Daarna is de inschrijving gesloten.