Informatie over Online evenement NVA en B-audio 20-11-20

Ochtenddeel via GoToWebinar met presentaties en een middagdeel met posters via Discord. Instructies staan hieronder.

Programma:
• 8:00 – 8:25: Inloggen en overzicht van alle posters
• 8:25 – 8:30: Introductie
• 8:30 – 13:00: presentaties (met pauzes om 10:10 en om 11:55)
• 13:00 – 14:00 pauze
• 14:00 – 16:00 posters en discussies

De posters staan op de website. Het is alleen toegankelijk voor leden, u moet dus inloggen om erbij te kunnen.

Het ochtend- en middagdeel zijn zoals gezegd afzonderlijke online evenementen en voor inschrijving/inloggen gelden verschillende aanpakken. Maar met onderstaand stappenplan moet het lukken.

Ochtend:
• Om te kunnen deelnemen dient u zich te registreren door het formulier op de site van B-audio n te vullen (klik op Registration online meeting November 20th). Op die pagina bevindt zich ook de laatste versie van het programma (in het Engels).
• U krijgt na registratie een bevestiging per email. Let op: Deze bevestigingsmail heeft als afzender Google Formulieren (of Google Forms). Check s.v.p ook uw spam-box om er zeker van te zijn dat u de bevestigingsmail gekregen hebt.
• Voor de presentatie wordt GoToWebinar gebruikt. U dient zich daarvoor te registreren op http://www.meetings.be/ORL. Klik daarvoor op “Registration” in het oranje vierkant. Vervolgens vult u onder “Personal Data” in uw titel, achternaam, voornaam, instituut/werkplek en emailadres. RIZIV-INAMI no. niet invullen. Onder “Registration” kiest u Member NVA en tenslotte onder “Select here the session(s) you want to participate in” kiest u de bovenste (Session 1) voor het gezamenlijk NVA-B-audio congres. (Indien u wil kunt u ook de Belgische KNO (ORL) vergadering bijwonen, geef dat dan hier aan.)
• U ontvangt dan een bevestigingsmail met als afzender info@semico.be (SEMICO is het organiserende bureau in België). Check ook hier uw spam-box, als u geen bevestiging hebt ontvangen. In de bevestigingsmail staat dat u een persoonlijk link naar sessie 1 zult ontvangen. Een email met die persoonlijke link moet u vóór 19 november hebben ontvangen (weer spam-box checken s.v.p.). Ontvangt u geen email met de persoonlijke link, neem dan contact op met info@semico.be.
• Met de persoonlijke link voor het ochtendprogramma met de presentaties kunt u op 20 november vanaf 8:00 uur inloggen.

Middag:
• Voor de postersessies maken we gebruik van Discord. Dit is toegankelijk via https://discord.gg/bN7euhy. Vul daarbij uw naam in en vervolgens uw geboortedatum (bedenk iets leuks, boven de 18 in elk geval). Vervolgens komt er een vraag over een account aanmaken. Dat is niet nodig om te kunnen deelnemen. Klik gewoon ergens op het scherm buiten het kader om verder te gaan. U krijgt dan een overzicht van alle posters te zien. Meer informatie over werken met Discord vindt u in de bijlage (in het Engels).

Voor dit online evenement is bij NVKF en StAr accreditatie aangevraagd onder nummer 411804. Klinisch fysici-audiologen (NVKF) en audiciens (StAr) moeten zelf via hun persoonlijke dossier in PE-online registreren dat ze hierbij aanwezig zijn geweest. De bevestigingsmail van B-Audio geldt hier als bewijs van deelname.

Het gaat dus allemaal dus wat anders dan we gewend zijn voor het bijwonen van een NVA-bijeenkomst. Als er onduidelijkheden kunt u het volgende doen:
• Problemen met de inlogcode voor de presentaties: neem contact op met SEMICO: info@semico.be
• Problemen met Discord voor de posters: neem contact op met Allart Knoop: a.knoop@erasmusmc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *