Crowdfundingsactie voor Documentaire RUIS (over tinnitus)

Waarom deze film?

De documentaire RUIS gaat over het mysterie rondom tinnitus, waarvan niemand de precieze oorzaak lijkt aan te kunnen wijzen. Welke rol speelt ons gehoor hierbij en hoe is het om te moeten dealen met een constante piep of ruis in je hoofd? Een film over geluid, (wan)hoop en alternatieve therapieën. We volgen hierbij verschillende patiënten en audiologen.

Wij vinden het belangrijk om deze film te maken, omdat er nog steeds bij veel mensen onduidelijkheid en vooroordelen bestaan over tinnitus. Dit blijkt ook uit ons vooronderzoek door de reacties die wij krijgen.

Steun ons!

Een film maken kost niet alleen veel tijd, maar ook geld! Het eindresultaat dat je uiteindelijk in de bioscoop of op je laptop ziet bevat meer werk dan je misschien op het eerste gezicht zou verwachten. Denk bijvoorbeeld aan animaties, kleur- en audionabewerking en op maat gecomponeerde muziek voor de film. Om de documentaire uiteindelijk af te kunnen maken met de best mogelijke kwaliteit hebben wij jullie bijdrage nodig! Dus help ons dit verhaal te vertellen en zo meer begrip te creëren voor mensen met tinnitus.

Wil je doneren?

Ga naar de website van Voordekunst.

Première

Het doel is om de documentaire eind augustus helemaal af te maken en daarna te vertonen op het Campusdoc Filmfestival. Door de coronacrisis is dit festival helaas uitgesteld naar het najaar van 2020. Hoe en in welke vorm dit gaat plaatsvinden, is voor ons ook nog even afwachten. Maar we houden jullie zeker op de hoogte, want die première komt er!

Blijf ons volgen!

Wil jij graag meer weten of op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Je kunt ons ook mailen op ruis.documentaire@gmail.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *