21 september 2018 Van der Lem Symposium: Een goed begin. Een symposium over de eerste levensjaren van dove en slechthorende kinderen

Het Van der Lem symposium 2018 op vrijdag 21 september 2018 is onderdeel van de symposiumreeks die de naam draagt van de u allen bekende Truus van der Lem, oud directeur van de NSDSK. Dit keer wordt het Van der Lem symposium gecombineerd met het 65 jarige jubileumsymposium van de NSDSK. We pakken dus flink uit!

Het thema is: Een goed begin. Een symposium over de eerste levensjaren van dove en slechthorende kinderen. Het Van der Lem symposium is ook dit keer weer op een bijzondere locatie; Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Op deze prachtige locatie bieden wij een programma met sprekers uit binnen- én buitenland; Roberta Golinkoff, Teresa Ching, Hedwig van Bakel, Evelien Dirks en Lizet Ketelaar. Daarnaast staan er een aantal verrassingen op het programma. We hopen u daarom te zien op vrijdag 21 september. Het belooft een bijzondere dag te worden.

Voor meer informatie: zie de agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *