Internationale conferentie “Quality of Life for Osteogenesis Imperfecta” 12 februari 2022

Zaterdagmiddag 12 februari 2022 vindt plaats de internationale conferentie “Quality of Life for Osteogenesis Imperfecta” (www.qualityoflife4OI.org)  Het is een vanuit Nederland georganiseerde bijeenkomst en geïnitieerd door de “Foundation Care4BrittleBones.” Vanwege COVID is het een online conferentie. In deze editie is een aparte sessie opgenomen over het gehoor en osteogenesis imperfecta. De conferentie is geschikt voor audiologen en KNO-artsen met een interesse in osteogenesis imperfecta. Recente onderzoeksresultaten worden gepresenteerd. Tevens zullen resultaten worden gepresenteerd van een internationale samenwerking voor standaardisatie van uitkomstmaten bij mensen met een gehoorverlies en osteogenesis imperfecta (www.key4OI.org).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *