Oproep Vrije voordrachten NVA Wintervergadering 11-2-2022

Het lustrumcongres in Antwerpen kan niet doorgaan. We zoeken samen met onze Belgische collega’s naar andere mogelijkheden in het nieuwe jaar.

Op 11 februari 2022 houden we in elk geval de NVA Wintervergadering. We weten nog niet of dat een live bijeenkomst zal zijn (in de Jaarbeurs) of een online evenement. Veel zal afhangen van de coronamaatregelen, waarover we de komende weken meer hopen te horen.

In welke vorm dan ook, de Wintervergadering zal sowieso doorgaan, inclusief algemene ledenvergadering.

Voor het wetenschappelijke deel hierbij een oproep voor vrije voordrachten. In het bijzonder willen we de NVA-leden uitnodigen die op het afgelaste lustrumcongres als spreker of presentator van een poster zouden optreden. Een mooie kans om op 11 februari een bijdrage te leveren.

Voorstellen voor vrije voordrachten met titel, namen van auteur(s) / spreker(s) + affiliatie(s) en een samenvatting (als het kan in het Nederlands) kunt u naar de secretaris sturen: Rob Drullman, secretaris@ned-ver-audiologie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *