NVA Lustrumcongres op 17/18 december in Antwerpen gaat niet door

Het lustrumcongres van NVA en B-Audio/B-ORL op 17 en 18 december in Antwerpen GAAT NIET DOOR. De beslissing is gisteravond door het organiserend committee genomen vanwege de toestand i.v.m. Covid-19. Er komt geen digitale vervanging; het congres wordt uitgesteld naar 2022 en meer informatie zal later volgen.

Het NVA-bestuur zal zich nu richten op de NVA Wintervergadering die voor 11 februari gepland staat. Ook daarover volgt later meer informatie.

——

Due to the covid- situation the audiology congress on 17-18 December in Antwerp will NOT take place. The decision was taken yesterday evening by the organising committee. The congress will be postponed to 2022 and more information will follow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *